Klavan ja Zenjov taas koos põhiturniiril

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Aastase pausi järel on Eesti jalgpall esindatud taas Euroopa tugevuselt teise klubisarja põhiturniiril, kui Euroopa liigas saab tänavu mängimas näha Ragnar Klavanit ja Sergei Zenjovi. Klavan ja Zenjov pallisid koos samal tasemel ka hooajal 2010/11.

Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg oli endale koha sarja 48 parema meeskonna seas taganud juba Bundesliga eelmise hooaja viienda kohaga. Sergei Zenjov ja tema koduklubi Qabala said aga nii kaugele jõudes hakkama väikestviisi imega. Mängudega juba esimesest eelringist alustanud Qabala alistas järgemööda grusiinide Thbilisi Dinamo, serblaste Cukarički, Küprose Limassoli Apollini ja nüüd play-off’is kuulsa Ateena Panathinaikose.

Avamängus oli Zenjovi tööandja teinud koduväljakul Panathinaikosega 0:0 viigi, kuid neljapäeva hilisõhtune 2:2 viik võõrsil viis tänavu võõrsil löödud väravate reeglitele edasi just Aserbaidžaani tiimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles