Koondisele piisab Riias ühest treeningukorrast

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: Liis Treimann

Eesti korvpallikoondise esimese mänguni EM-finaalturniiril jääb tänasest täpselt nädal. Selle aja jooksul on koondise ajakava täpselt paigas ja kõige suurem töö käib selleks, et mängijad oleks 5. septembril kell 15.30 Tšehhi vastu nii vaimselt kui ka füüsiliselt parimas võimalikus vormis. Järgmistele mängudele Belgia ja Ukrainaga minnakse juba väiksema ettevalmistusega.

Kuidas Tšehhi mängule eelnevad päevad välja näevad? «Koondis jõuab Zagrebi turniirilt tagasi alles laupäeva hilisõhtul. Pühapäeval ja esmaspäeval lülitume n-ö päevasele režiimile ehk treeningud on kell 15, sest kaks esimest mängu algavad EMil kell 15.30. Teisipäev antakse vabaks, kolmapäeva hommikul teeme Tallinnas treeningu ja siis sõidame Pärnusse fännidega kohtuma ning kinno filmi vaatama. Õhtul on koondisel omaette olemine ja neljapäeval teeme Häädemeestel viimase treeningu Eesti pinnal,» selgitas plaane koondise mänedžer ja korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles