Soome lennufirma tegi MMi sangarile meeldiva üllatuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tero Pitkämäki
Tero Pitkämäki Foto: SCANPIX

Soomele kergejõustiku MMil pronksmedali võitnud Tero Piktämäki maandus täna kodumaal ning oli meeldivalt üllatunud Finnairi lennufirma käitumises.

«Reis sujus hästi. Finnair tegi meeldiva üllatuse, kui andis mulle koha äriklassis ning lisaks näitati mulle ka piloodi kabiini. Lend ei tundunud ka liiga pikk ning kulges mugavalt,» ütles 2007. aasta maailmameister Iltalehtile. Pitkämäki on karjääri jooksul võitnud MMilt kogu medalikomplekti, kuna lisaks Osaka kullale ja Pekingi pronksile on tema auhinnakapis ka Moskvast toodud hõbe.

Pitkämäki viskas Pekingi finaalis 87.64 ning sai kolmanda koha. Soomlasest paremat tulemust näitasid kaks Aafrika odaviskajat – kulla võitis keenialane Julius Yego 92.72ga ning hõbeda sai kaela egiptlane Ihab Abdelrahman El Sayer 88.99ga. Risto Mätas sai lõppvõistlusel 76.79ga 12. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles