Terehhov: eks kuulan juhtkonna pahameelt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov
Sergei Terehhov Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallimeistrivõistluste tänases põnevuskohtumises alistas FC Flora koduväljakul 1:0 Nõmme Kalju. Mängu ainsa värava lõi Markus Jürgenson penaltist.

«Kinkisime neile selle esimese värava. Kaitseliin hakkas ehitama ja kaotas palli,» sõnas Kalju juhendaja Sergei Terehhov ning lisas, et penaltiolukorra tahab ta videost üle vaadata. «Realiseerimine jättis täna meie meeskonnal soovida. Oli võimalusi juhtima minna ja võimalusi oli ka teisel poolajal.»

Turniiritabelis on enne viimast ringi FC Levadial nüüd liidrina 62 punkti, Flora on 60ga teine ja Kalju 56ga kolmas. Kõikidel tiimidel on pidada veel üheksa matši.

«Võitleme lõpuni. Enne tänast mängu oli kõik meie kätes. Nüüd pean tõdema, et ei ole enam meie kätes. Kui teoreetiline võimalus on olemas, siis usume sellesse,» lubas Terehhov meistritiitli eest edasi heidelda. «Selge see, et juhtkond tahtis meistriks tulla. Eks ma kuulan nende pahameelt. Meie mängime edasi, midagi teha ei ole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles