Sander Aadusaar tõusis Eesti meistrivõistluste liidriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf
Golf Foto: Mailis Ollino/Pärnu Postimees/Scanpix

Jõelähtmel peetavatel golfi löögimängu Eesti mv-stel tõusis meestest liidriks Sander Aadusaar Niitvälja golfiklubist. Eesti edetabeli üldliider mängis 73 lööki ( +1) ja edestab teisel kohal olevat Valgeranna klubi mängijat Egeti Liivi 2 löögiga. Valitsev Eesti meister mängis 75 lööki.

Võistlustingimused olid teist päeva järjest väga nõudlikud; kui eile sadas lakkamatult vihma ja võistluspäev jäeti pooleli, siis täna puhus Jõelähtmel tugev tuul, mis tegi mängimise taas raskeks. 3ndat kohta jagavad 76 löögiga ( +4 ) Martin Järve ja 15.aastane Mattias Varjun ( mõlemad Niitvälja klubi ) .

5ndat kohta jagavad 78 löögiga ( +6 ) Eero Sikka ( EGCC klubi ) ja 14.aastane  Carl Hellat ( Niitvälja klubi).

«Vahed on väga väikesed ja konkurents tihe, nii et homme läheb kõvaks mänguks», ütles võistluste liider ja oma esimest löögimängu Eesti meistritiitlit püüdev Sander Aadusaar.

Naiste liidriks tõusis päeva lõpuks Kadi Hilpus Meldrum ( EGCC klubist ) 79 löögiga ( +7). Vaid ühe löögiga kaotab tiitlikaitsja Annika Meos ( Niitvälja klubi ), tema tulemus 80 lööki. Kolme löögiga jääb tiitlikaitsjast maha Jaanika Saar Valgeranna klubist, kes mängis 83 lööki.

Täna tehti kokku 53 birdiet ja 798 pari, vaid kahel rajal ei tehtud birdiesid ja need olid 4 ja 8 rada. Kõige rohkem löödi birdiesid 3ndal ja 10.rajal. Kummalgi  9 birdiet.

Eesti meistrivõistlused Jõelähtmel jätkuvad homme kell 8 hommikul, meeste ja naiste liidergrupid alustavad kell 13.40

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles