Vueltal eile rängalt kukkunud tipprattur on koomas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Boeckmans.
Kris Boeckmans. Foto: SCANPIX

Hispaania velotuuril Vueltal eile toimunud raske kukkumine lõppes kõige hullemini belglasele Kris Boeckmansile, kes on haiglas kunstlikus koomas.

Boeckmans oli üks 30-40 ratturist, kes eilsel 182,5 km pikkusel kaheksandal etapil umbes 50 kilomeetrit enne lõppu kukkus. Sama kukkumise tagajärjel pidid Vuelta pooleli jätma üldarvestuses kolmandat kohta hoidnud iirlane Dan Martin, üks suursoosikuid ameeriklane Tejay van Garderen ja prantslane Nacer Bouhanni. Van Garderen murdis kukkumises rangluu.

Lotto-Soudali meeskonnas sõitva Boeckmansi tiimikaaslase Tosh van der Sande sõnul võttis tema ees sõitnud Boeckmans parajasti juua, kui sõitis läbi teel olnud august ja kukkus. «Tal on peapõrutus, kolm murtud roiet ja verejooks kopsus, lisaks sai ta näovigastusi. Praegu hoitakse teda paar päeva kunstlikus koomas,» teatas Lotto-Soudali meeskond sotsiaalmeedia vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles