Ekskalevlane Bamba Fall leidis uue tööandja Kosovost

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bamba Fall (palliga).
Bamba Fall (palliga). Foto: Toomas Huik

Mõni hooaeg tagasi Eestis Kalev/Cramo korvpalliklubi ridadesse kuulunud keskmängija Bamba Fall hakkab uuel hooajal mängima Priština Sigali nimelises Kosovo klubis.

Portaali Sportando teatel liitub eelmise hooaja lõppedes Riia VEFist lahkunud senegallane Sigaliga ning saab tänu sellele mängida ka uues FIBA Europe'i sarjas. Sigali näol on tegemist Kosovo edukaima korvpalliklubiga, sest 13 aasta jooksul on tuldud koguni kümme korda Kosovo meistriks. Lõppenud hooajal võideti esmakordselt ka Balkani liiga, kui finaalis alistati kahe mängu kokkuvõttes Bulgaaria klubi Rilski Sportist.

29-aastane Fall mängis Kalev/Cramos kolm hooaega, tulles ka kolm korda Eesti meistriks. Mullu kolis 216 cm pikkune mees aga VEFi ridadesse ja võitis nendega sel kevadel Läti meistritiitli. Eestlastele tuttavatest mängumeestest on varem Sigali ridadesse kuulunud ameeriklane Kevin Owens, kes saabus 2010. aastal Kalev/Cramosse just Kosovo klubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles