Video: endine vormel-1 sõitja sõimas kogenud konkurenti idioodiks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Glock (paremal).
Timo Glock (paremal). Foto: SCANPIX

Saksamaa kereautode DTM-sarjas ei möödu viimasel ajal enam ükski etapp väiksema või suurema skandaalita, sest kui augusti alguses tekitas tüli Audi ebasportlik käitumine, siis sel nädalavahetusel toimunud Moskva etapil läksid raksu endine vormel-1 sõitja Timo Glock ja Mattias Ekström.

Glock ei olnud rahul sellega, et Audil sõitev rootslane põhjustas möödumist üritades avarii, kui sõitis Glocki BMW-le tagant otsa. Kokkupõrke tulemusel sõitsid mõlemad mehed rajad välja. «Mida **** ta tegi?» küsis kokkupõrke järel seinas lõpetanud Glock üllatunult vahetult pärast avariid raadio kaudu meeskonnalt.

Pärast sõitu soovitas Glock sotsiaalmeedia vahendusel kogenud Ekströmil sõitma õppida, kasutades näitena Moskva etapi võitnud Pascal Wehrleini eeskuju. «Vaata Wehrleini võistlust ja õpi, idioot! Kui loll peab olema, et sellises kohas möödasõidule minna?» kirus Glock Twitteri vahendusel Ekströmi.

Audi ei jäänud võlgu ja selgitas, et Ekström oli juba Glocki kõrval, kui viimane otsustas kurvi keerata, jätmata rootslasele ruumi. «Jah, muidugi. Sellepärast ta saigi mu auto tagumisele nurgale pihta,» ironiseeris seepeale Glock. Võistluste kohtunikud asusid samuti sakslase poolele ning määrasid Ekströmile tänaseks teiseks sõiduks karistusena kohustuse startida kvalifikatsioonis väljasõidetud positsioonist kolm kohta tagantpoolt.

33-aastane Glock kihutas vormel-1 sarjas ajavahemikus 2004-2012 Jordani, Toyota ja Virgini/Marussia võistkondades kuus hooaega, enne kui siirdus DTM-sarja. 37-aastane Ekström sõidab DTMis aga juba alates 2001. aastast. Rootslane on sarja selle aja jooksul võitnud kahel korral ja jõudnud hooaja kokkuvõttes esikolmikusse veel viiel puhul. Ka tänavu oli ta kümne etapi järel liidrikohal, ent langes Moskva avasõidu katkestamise järel teiseks, jäädes nüüd Wehrleinist maha kaheksa punktiga. Glock on üldarvestuses 16. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles