Liivak alustas hooaega väravaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak.
Frank Liivak. Foto: Tairo Lutter

Eesti U21 jalgpallikoondise ründaja Frank Liivak alustas hooaega väravaga ning aitas oma Acobendas Spordi meeskonna Hispaania tugevuselt neljandas liigas 3:1 võiduni.

Liiga avavoorus oli Alvobendase vastaseks Fuenlabrada Lugo meeskond ning Liivak lõi kohtumise esimese tabamuse. Kui möödunud hooajal eestlane Hispaanias jalga valgeks ei saanud, siis suvistes hooajaeelsetes kontrollmängudes hakkas olukord paranema.

Augusti alguses Postimehele antud intervjuus tunnistas Liivak, et hakkab kindlust leidma ning see oli ka peamine põhjus, miks ta veel vähemalt jaanuarini Alcobendase ridades mängib. «Praegu olen saavutanud vormi ja kindluse, mis mul esimestel kuudel puudu oli. Töötan vaid selle nimel, et värava ees veel kindlamaks saada – näeme sellega kõvasti vaeva,» rääkis ta.

Nüüd liitub Liivak Eesti U21 koondisega, et minna 2. septembril Tallinnas vastamisi Hispaaniaga. 7. septembril kohtutakse Tartus Horvaatiaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles