Naiste jalgpallikoondis loovutas Balti karika Leedule

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallinaiskonna peatreener Keith Boanas
Eesti jalgpallinaiskonna peatreener Keith Boanas Foto: Margus Ansu

Naiste koondis pidas täna otsustava mängu Balti turniiril, kui TNTK staadionil kohtuti Leedu naiskonnaga.

Kuna eilses mängus alistasid leedulannad Läti 3:0, vajas Eesti tänasest mängust võitu, et võtta turniiril esikoht. Kahjuks ei suutnud eestlannad enamat 1:1 viigist, kui Leedu läks 56. minutil kauglöögist juhtima. Eesti vastas sellele küll 85. minutil, kui Leedu väravavaht ei tulnud Katrin Loo karistuslöögiga toime ning pall maandus väravas, kirjutab jalgpall.ee.

Paar minutit enne lõppu oli vastaste värava ees ka hea võimalus Kelly Rosenil, kes ei realiseerinud Liis Pello äärelt tulnud söötu.

Koondise väravavahi Imbi Hoobi sõnul oli tulemus kindlasti pettumust valmistav. «Mängupilt oli parem kui Lätiga. Muidugi on suur pettumus, et ei suutnud Balti turniiri võitu koju jätta. Loodetavasti õpime sellest ja kui tulevad EM-valikmängud, siis suudame juurde panna,» tõdes Hoop.

«Leedu oli taga väga kompaktne ja meil oli raske nende kaitseliini lahti harutada,» kommenteeris Hoop mängupilti ja seda, miks võit võis seekord tulemata jääda.

Kokkuvõttes viis Leedu tänu paremale väravate vahele esmakordselt võidukarika koju ning Eesti sai Läti ees teise koha.

Naiste Balti turniiri mängud:

28. augustil kell 18:00 Eesti – Läti 1:0 (0:0)

29. augustil kell 14:00 Läti – Leedu 0:3 (0:2)

30. augustil kell 16:00 Leedu – Eesti 1:1 (0:0)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles