Eesti koondislased teenisid Norras võidud viimastel minutitel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak.
Pavel Londak. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Nii Pavel Londak ja Bodö/Glimt kui Taijo Teniste ja Sogndal võtsid nädalavahetusel Norra jalgpalliliigades kolm võidupunkti kohtumise viimastel minutitel.

Kõrgliigas nüüd viimasest üheksast mängust kaheksa võitnud Londak ja Glimt olid eile Sarpsborgi vastu tüürimas viigisadamasse - olles koduplatsil avapoolajal juhtima asunud, kirjutati tabloole taas viik 61. minutil, kui selja tagant pidi palli välja võtma ka Londak, vahendas Soccernet.ee.

Viimastel minutitel pöörati siiski kaotus võiduks, kui 88. ja 89. minutil fännide rõõmuks turmtuld anti. Taas 90 minutit mänginud Londak ennast rohkem üllatada ei lasknud ja väärt võit jätab Glimti hetkel liigatabeli keskele seitsmendaks.

Esiliigat juhtiv Sogndal oli täna samuti lähedal punktide loovutamisele, kui külla sõitnud Follol esmalt teise poolaja alguses juhtima lubati minna ja kuigi vastus tuli peatselt, püsis 1:1 tablool lõpuminutiteni. Kogu mängu kaasa teinud Taijo Teniste ja kaaslaste rõõmuks sahistasid vastased 90. minutil aga oma võrku ja andsid Sogndalile järjekordse võidu, mis edu tabeli tipus seitsmele silmale kasvatas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles