ManU peatreeneri ülestunnistus: ma ei tea, mis de Geast saab

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea.
David de Gea. Foto: SCANPIX

Jalgpallimaailmas on jäänud veel viimased päevad, et teha suviseid üleminekuid ning üheks suuremaks küsimuseks on tänavu olnud Manchester Unitedi väravavahi de Gea saatus. ManU peatreener Louis van Gaal tunnistas eile, et tema ei oska veel öelda, kas hispaanlane jääb meeskonda või mitte.

De Gea on sattunud sel suvel kuulujuttude keerisesse, sest Madridi Real on soovinud ManU praegust puurilukku ära osta, kuid see pole õnnestunud. Inglismaa liiga hooaja avamängu järel avalikustas Unitedi peatreener Louis van Gaal, et de Gea ei soovinud mängima minna ning nii on Manchesteri meeskonna väravat senises neljas liigamängus valvanud hoopis Sergio Romero.

De Gea tulevik näib segane ning ka van Gaal tunnistas, et tal pole aimugi, kas üleminekuakna viimastel päevadel õnnestub hispaanlasel siirduda Reali või mitte. «Ma ei tea. Peame ootama ja vaatama, mis saab, aga mina sellesse sekkuda ei taha,» teatas van Gaal küsimuse peale, kas de Gea jääb Unitedisse.

Realist lahkus sel suvel senine esiväravavaht Iker Casillas, kes siirdus Portosse. Senises kahes liigamängus on Madridi meeskonna väravas seisnud mullu suvel tiimi ostetud Keylor Navas, lisaks täiendati meeskonda sel suvel 28-aastase Kiko Casillaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles