Nabi sõidab koos teiste Eesti maadlejatega Las Vegasesse olümpiapiletit püüdma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lam Balint ja Heiki Nabi (paremal).
Lam Balint ja Heiki Nabi (paremal). Foto: SCANPIX

7.-12. septembrini toimuvad USA-s Las Vegases maadluse maailmameistrivõistlused ning seekordsete tiitlivõistluste tähtsust tõstab asjaolu, et väljajagamisele lähevad esimesed 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängude kohad maadluses.

Las Vegases esindavad Eestit kuus sportlast. Tituleerituim neist on kreeka-rooma maadluse kahekordne maailmameister ja Londoni OM-i hõbe Heiki Nabi (-130 kg), kes võistleb 8.septembril. Lisaks Heiki Nabile osalevad kreeka-rooma maadluses 2014.a. MM-i ja Londoni OM-i 8. koha mees Ardo Arusaar (-98 kg, 7.09) ja Alo Toom (-85 kg, 9.09).

Naistemaadluses on ainsa Eesti esindajana matile minemas Epp Mäe ( -75 kg, 10.09), mulluse MM-i 5. koha ja tänavuse U-23 EM-i hõbeda omanik.

Vabamaadluses on võistlemas Aleksei Baskakov (-57 kg, 12.09) ja Ragnar Kaasik (-97 kg, 11.09). 

Iga kehakaalu 6 paremat sportlast toovad oma riigile OM-i kohad. Veel saavad maadlejad võimaluse olümpiakohtasid püüda 2016.a. kevadel toimuvatel kvalifikatsiooniturniiridel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles