Borussia juhi sõnul on jalgpalliturul toimuv laristamine mõistusevastane

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin De Bruyne siirdus Wolfsburgist 75 miljoni euro eest Manchester Citysse
Kevin De Bruyne siirdus Wolfsburgist 75 miljoni euro eest Manchester Citysse Foto: www.mcfc.co.uk

Täna ja homme sulgub suuremates Euroopa jalgpalliliigades üleminekuaken ning mitmed suurklubid teevad veel viimase minuti oste. Dortmundi Borussia juhi Hans-Joachim Watzke sõnul on tegemist mõistusevastase käitumisega, kuna nii kaob ära meeskondade hooajaeelse ettevalmistuse mõte.

«Mind ajab see hirmsasti närvi. Üleminekuaken peaks taas sulguma 1. augustil, enne kui hooaeg algab. Viimasel paaril nädalal toimunud üleminekud on jubedad,» rääkis Watzke Skyle. «Kõige suuremad ja rikkamad klubid ostavad 31. augustil 20, 30, 40 või 50 miljoni eest endale mängijaid ja löövad kogu jalgpallimaailma taas sassi. Treenerid võiks endalt küsida, miks üldse hooaja eel ettevalmistust teha, kui nad suve lõpus neli mängijad maha müüvad ja neli uut asemele võtavad?»

Dortmund ise on samuti täna aktiivne olnud ja peab läbirääkimisi Manchester Unitedi ründava poolkaitsja Adnan Januzajga, kes loodetakse klubisse laenule tuua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles