Neljapaat kogub MMil hoogu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä (vasakult), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo
Andrei Jämsä (vasakult), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo Foto: Liis Treimann

Prantsusmaal Aiguebelette'is jätkuvatel sõudmise maailmameistrivõistlustel hakkab Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo vaikselt hoogu koguma.

Eelsõidu ebaõnnestumise järel näidati lohutussõidus kindlat minekut ning homme toimuvale poolfinaalile minnakse vastu suurte plaanidega – kõigepealt jõuda kaheksa hulka ning kindlustada koht Rio de Janeiro olümpiamängudel, seejärel aga rünnata juba kohta poodiumil.

Eestlased lõpetasid oma lohutussõidu Itaalia järel teisena, kusjuures kõigis kolmes vaheajapunktis oldi esimesed. Peatreener Matti Killingu sõnul tegid eestlased hea ja kontrollitud sõidu. «Kindel esitus. Kuigi vahesõidu tase oli ühtlane, siis kontrollisid mehed sõitu algusest lõpuni. Päris enne finišit ei pandud Itaalia rünnakut tähele ning lasti nad endast mööda. Õnneks täna (eile – toim) ei olnud tähtsust, kas lõpetada esimese või teisena,» selgitas Killing. «Kõige tähtsam oli see, et sõit sujus kergelt ja liigset energiat ei kulutatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles