Eesti rannajalgpallur pääses Venemaa profiliigasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Ants Liigus

Eesti rannajalgpallikoondise väravavaht Taavi Tamm kutsuti Venemaa liigamängule esindama meeskonda FC St Peterburi City.

Homme hommikul sõidab Tamm välismaale, et osaleda Peterburi kõrgliigas viiendat kohta hoidva meeskonna  FC St Peterburi City rivistuses mängus Kolomyagi-IBS meeskonna vastu, vahendas Eesti rannajalgpalli koduleht.

«Minule on selline kogemus väga hea, kui arvestada seda, et olen mänginud ainult Eestis ja mõned välismängud Eesti koondise eest,» rääkis Tamm.

«Minu jaoks on selline võimalus mängida eriti tähtis, kuna seal on kohal kõik Venemaa klubide esindajad, kus mul on võimalus näidata oma oskusi. Loodetavasti läheb mul hästi ja saan ka tulevikus osaleda ühes maailma suurimas Rannajalgpalli liigas,» lisas Tamm.

Peterburi rannaliiga on ülitugev, kus liidrikohta hoiab meeskond BSC Kristall, kes krooniti sel aastal Euroopa parimaks rannajalgpalliklubiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles