Kohilas toimub tugevatasemeline rahvusvaheline võrkpalliturniir

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

4.-6. septembril toimub Kohilas rahvusvaheline võrkpalliturniir, millest lisaks kodunaiskonnale võtavad osa veel tugevad Soome Vampula ja Kasahstani esindus Astana.

Astana ridu tugevdavad neli välismängijat (kaks Ukrainast, üks Kuubast ja üks Kolumbiast), soomlaste hulgas näeb mängimas Senegalist pärit nurgaründajat ning USA passiga temporündajat ja sidemängijat, vahendas volley.ee.

Kasahstani naiskond koosneb valdavalt kogenud ja pikkadest mängijatest, 8 mängija sünniaasta jääb vahemikku 1980-1990, keskmine vanus on  27,7  (Kohilal 20,6). Kolme mängija pikkus on 192 cm, ülejäänutel jääb 180-185 piirimaile.

Kohila naiskond astub üles järgmises koosseisus: Kertu Laak, Käroli Kärdi, Julija Mõnnakmäe, Hanna-Loore Õunpuu, Laura Parts, Marie Aasorg, Merilin Salben, Karmen Mereküla, Merike Errit, Kateryna Dudnikova, Helle-Maris Siilak, Katleen Kangur, Pille Vahtra, Eliisa Peit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles