Selgus Eesti korvpallikoondise lõplik koosseis EMiks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: Tairo Lutter

Laupäeval algava korvpalli EMi eel sai paika Eesti koondise lõplik 12 mehest koosnev nimekiri, viimasena arvati välja Martin Dorbek.

EMil kuuluvad Eesti koosseisu:

Positsioonid 1-2: Sten-Timmu Sokk, Tanel Sokk, Rain Veideman, Gert Dorbek

Positsioon 3: Gregor Arbet, Siim-Sander Vene, Tanel Kurbas, Erik Keedus

Positsioon 4-5: Kristjan Kangur, Reinar Hallik, Joosep Toome, Janar Talts

Koondise peatreener Tiit Sokk kiitis viimasena välja jäänud Martin Dorbekut ja ennustas talle tulevikus edukat koondiskarjääri. «Martin Dorbek oli väga tubli kogu suve. Eks see valik oli niikuinii raske, aga see tuli teha. Otsustasime kogemuste kasuks. Ütlen lihtsalt niipalju, et Martin on väga hea mängija, tal on ees põnev hooaeg VTB-s ja eestikatel ning kindlasti me näeme teda edaspidi ka koondises,» rääkis Sokk.

Martin Dorbek ise mingit pettumust välja ei näidanud. «Ei ole tõesti üldse pettunud. Minu jaoks oli see igal juhul positiivne kogemus olla EMile mineva rongi peal kuni viimase hetkeni. Saan aru ka sellest, et kolme mängujuhti ei ole vaja turniirile viia. Veel parem meel on selle üle, et mul on siiski võimalus mänge Riias kohapeal vaadata!» teatas Dorbek.

«Eks suve alguses oli ka selge, et Tanel ja Timmu, kes suuresti meid üldse EMile aitasid, ka EMile sõidavad. Ses mõttes mingeid imesid oodata ei olnud. Aga kuna vahepeal tuli vigastusi, siis teatav šanss EMile pääseda oli lõpuks isegi õhus. Aga ei, ma hoian pöidlaid pihus ja loodame parimat!» lisas Dorbek.

Laupäeval algaval EMil mängib Eesti D-alagrupis koos Leedu, Läti, Tšehhi, Belgia ja Ukrainaga. Avapäeval kohtuvad eestlased tšehhidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles