On aeg

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallikoondise mängijad käisid enne EM-finaalturniiri Pärnus fännidega koos kinos.
Korvpallikoondise mängijad käisid enne EM-finaalturniiri Pärnus fännidega koos kinos. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis kohtus eile Pärnus Apollo kinos fännidega ja andis enne Riiga sõitu viimased kommentaarid ka meediale. Koondis saabus pealinnast läbi tiheda vihmasaju 35-minutilise hilinemisega, aga fännid ootasid kannatlikult ning võtsid mängijad ja abipersonali aplausiga vastu. Tavapärasest pressikonverentsist vabamas õhkkonnas said poolehoidjad mängijatele küsimusi esitada ja seda võimalust ka kasutati.

Peatreener Tiit Sokk sai näiteks vastata küsimusele, kuidas ta võrdleb valmistumist käesolevaks EMiks selle ajaga, mil ta mängijana olümpiaks valmistus. «Tol ajal olin kaks korda noorem ja ei mõelnud sellele eriti, läksime pea ees võitlusse. Nüüd olen vanem ja on keerulisem,» ütles peatreener ja lisas, et mõtteid aitab kõige paremini mängust eemale saada raamatulugemine.

Pärast pressikonverentsi ja ühist kinoseanssi fännidega sõitis koondis edasi Riia poole, eile õhtul ja täna treenitakse Häädemeeste spordihallis ja seejärel juba Lätis. Esimene vastane on laupäeval Tšehhi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles