Liivak videointervjuus: pisiasjad korda ja tippjalgpalli poole

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti U21 jalgpallikoondis kaotas EM-valikmängus täna Lillekülas 0:2 Hispaania eakaaslastele. Kui hispaanlased surusid kõvasti, siis ka eestlastel tekkisid omad võimalused ning parimad neist suutis luua Hispaania tugevuselt neljandas liigas palliv Frank Liivak.

Kui vastu tulid absoluutsete tippklubide mängijad, siis Liivaku sõnul nende tase midagi ulmelist ei olnud ning sarnasele tasemele soovib ta ka ise jõuda. Samas kahetses ta enda luhtunud võimalusi ning kiitis ühtse rusikana võidelnud Eesti meeskonda.

«Olen tippjalgpalli vahet näinud, kui Napoli esindusega trenni tegin. Asi on pisiasjades kinni. Täna väljakul pisiasjad olidki. Selle kallal töötan. Kui selle korda saan, siis võin ka tippjalgpalli poole siirduda,» rääkis Liivak.

Vaata videointervjuust, mida rääkis Liivak enda tänastest võimalustest, meeskonna esitusest ja enda positsioonist väljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles