Kristjan Ilves teenis hooaja esimesed punktid

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves
Kristjan Ilves Foto: Tairo Lutter

Eile hilisõhtul peeti Austrias Tschaggunsis kahevõistluse suvise GP-sarja teine etapp. Kristjan Ilves lõpetas 17. kohaga ning teenis ühtlasi alanud võistlushooaja esimesed MK-punktid.

Eilne ametlik suusahüppevoor katkestati tugeva tuule tõttu ning rullsuusarajale mindi päev varem peetud eelvooru hüpete põhjal. Ilvesel oli eelvoorust  kirjas  96,5 meetrine hüpe, millege ta hoidis enne murdmaarajale minekut 20. kohta. Kaotust liidrile Mario Seidlile oli enne enne murdmaadistantsi +1.00.

10 kilomeetrisel rullsuusadistantsil tegi Kristjan Ilves väga korraliku sõidu näidates päeva 16. sõiduaega. Kolm kohta tõusnud Ilves ületas finišijoone 17. Kaotust  võitjale  Mario Seidlile Austriast kogunses 43,7 sekundit.

Selle tulemusega teenis Kristjan 14 punkti, paigutudes üldarvestuses 25. kohale. Järgmine suve GP etapp peetakse 4. septembril Oberstdorfis, kus suusahüppevoor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles