Mait Patrail: koondise eesmärk on EMile pääseda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipallikoondise liider Mait Patrail.
Eesti käsipallikoondise liider Mait Patrail. Foto: Sille Annuk

Eesti käsipallikoondise liider Mait Patrail kinnitas, et Eesti koondise eesmärk on kolmapäeval algaval EM-valikturniiril jõuda alagrupis kahe parema sekka, mis viiks 2012. aastal Serbias toimuvale finaalturniirile.

«Läheb muidugi raskeks, võõrsil on väga raske punkte võtta,» tunnistas Patrail ERRi spordiportaali lugejate küsimustele vastates ja lisas, et koondise arengule on hästi mõjunud see, et viimastel hooaegadel on paljud Eesti käsipallurid välisklubidesse siirdunud.

Koduklubi Schaffhauseni Kadetteniga valitseb Põlvast pärit Patrail kindlalt Šveitsi liigat. Tänavu tehakse kaasa ka Meistrite liigas, kus neljast mängust on kogutud vaid üks viigipunkt. «Kui võistkonnal on positiivne suhtumine, siis võime kindlasti edasi saada,» kommenteeris Patrail, kelle sõnul on Kadetten Meistrite liiga kohtumistes mängulõpud liiga kergelt vastastele loovutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles