Taimsoo finaalipääsust: alguses arvasin, et tablool on viga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaadi liikmed Allar Raja (paremal), Kaspar Taimsoo (paremalt teine) ning Tõnu Endrekson (vasakul).
Eesti neljapaadi liikmed Allar Raja (paremal), Kaspar Taimsoo (paremalt teine) ning Tõnu Endrekson (vasakul). Foto: Liis Treimann

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo saavutas sõudmise MMil täna poolfinaalis teise koha ja pääses laupäevasesse finaali. Lisaks tagati sellega endale koht Rio olümpiamängudele. Kui Saksamaa võitis teise poolfinaali kindlalt, siis ülejäänud seltskonnast oli Eesti napilt parem. Viiendaks jäänud Kanada kaotas Eestile vaid 0,72 sekundiga.

«Täiesti uskumatu sõit. Pärast finišit on väike tabloo ja sealt vaadates nägime, et oleme teised. Olin veendunud, et see on viga. Arvasin, et olime tihedas lõpuheitluses neljandad ja A-finaalist väljas. Tuleb aga välja, et läks õnneks,» rõõmustas Taimsoo.

«Kergelt öeldes on pingelangus küll, et olümpiakoht on nüüd käes. Üle pika aja sai tunda rõõmu ja heaolu, et sõit tuli hästi välja. Kananaha võttis peale, kui oli lõplikult selge, et oleme poolfinaali teisena finaalis,» lisas Raja.

Neljapaatide finaal on laupäeval Eesti aja järgi kavas kell 15.45!

Finaalis sõidavad lisaks Eestile ja Saksamaale veel Suurbritannia, Leedu, Austraalia ja Šveits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles