Tenniseekspert: Kontaveit mängib maailma top 50 tasemel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit mängus Anastassia Pavljutšenkova vastu.
Anett Kontaveit mängus Anastassia Pavljutšenkova vastu. Foto: SCANPIX

TENNIS. Naiste maailma edetabelis 152. kohal paiknev 19-aastane Anett Kontaveit näitab USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel suurepärast mängu. Noor eestlanna alistas viimati venelanna Anastassia Pavljutšenkova (WTA 31.) ja jõudis kolmandasse ringi, kus läheb täna vastamisi ameeriklanna Madison Brengle'iga (WTA 47.).

US Openit kvalifikatsioonist alustanud eestlanna on turniiril võitnud juba viis kohtumist. Seejuures enne käsilolevat turniiri polnud ta saanud suure slämmi põhiturniiridel ühtegi võitu. Tenniseekspert Margus Uba sõnul on Kontaveit teinud sel aastal korraliku arenguhüppe.

«Viimati nägin teda oma silmaga mängimas Eestis Fed Cupil ja kui nüüd selle viimase matšiga US Openil võrrelda, siis Kontaveidi mäng oli nagu öö ja päev. Koos kvalifikatsiooniturniiri kohtumistega on tal juba viis võitu käes, see on äärmiselt kõva saavutus,» ütles Uba, kes kiitiski eriti Kontaveidi teise ringi kohtumist maailma 31. reketiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles