Ründaja teenib pingil istudes ulmelist palka, kuna jumalalt jäi märguanne saamata

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmanuel Adebayor.
Emmanuel Adebayor. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpallimeeskond lootis suvise üleminekuakna jooksul vabaneda ründajast Emmanuel Adebayorist, kuid ründaja ei soostunud klubi vahetama ning nii konutab endine Londoni Arsenali ja Manchester City ründaja algaval hooajal pingil.

Adebayorist oli üleminekuakna sulgumiseni huvitatud Premier League’s mängiv Aston Villa ja suve jooksul oli võimalikke kosilasi veelgi, kuid Adebayor lükkas need enda pastori soovitusel tagasi. The Telegraph kirjutab, et ründaja ootas klubivahetuseks jumalalt märguannet.

Kuna märguannet aga ei tulnud, siis jäi ka viimase hetke üleminek Aston Villasse katki. Tottenham soovis mängumehest lahti saada, kuna tema ühe nädala teenistuseks on 130 000 eurot ja meeskonna edasistesse plaanidesse mees ei kuulu. Adebayor oli valmis aga klubist lahkuma vaid juhul, kui Tottenham maksb talle kuus miljonit eurot. Kui Adebayor istub Tottenhamis oma lepingu pingil lihtsalt lõpuni, siis sellise summa peakski Londoni klubi talle palgaks maksma.

Tottenham pakkus võimaluse, et nad katkestavad ründajaga lepingu ja maksavad talle kuni uue tööandja leidmiseni senisega samaväärset tasu. Selline pakkumine Adebayorile aga ei sobinud.

Nii ongi Adebayor endiselt Tottenhami mängija, kuid mänguaega tal lootust teenida ei ole. Järgmine võimalus klubivahetuseks on taas jaanuaris.

Tottenham jättis Adebayori välja ka meeskonna Premier League’i koosseisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles