Jallaile kaks võitu, Andersonile ja Pervile kaotused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Jallai
Kerttu Jallai Foto: catz.fi

Eesti koondislase Merike Andersoni Sankt Peterburi Spartak sai Venemaa korvpallimeistrivõistlustel kaks kindlat kaotust.

Kurski Dinamole 53:69 alistuti ja Moskva regiooni Vidnoje Sparta&K-le kaotati 67:91, vahendab basket.ee.

Andersoni panus esimeses kohtumises oli kolm punkti (vabavisetest, visked mängust 5/0) ja kolm lauapalli ning teises kaks punkti (vabavisetest, visked mängust 7/0) ja kaks lauapalli.

Soome meistriliigas jätkas kahe võiduga Kerttu Jallai koduklubi Lappeenranta Catz. Eestlanna suurepärase 20 punkti toel alistati esmalt Keravan Energia Team 85:61. Lisaks hankis Jallai kuus lauapalli. Seejärel oldi 64:57 üle Jyvaskyla HoNsU´st. Eesti koondislane panustas sellesse 14 punkti ja üheksa lauapalliga.

Rootsi kõrgeimas liigas kaotas Umea Comets 50-64 Sallén Basketile. Janett Pervi isiklikuks tulemuseks Cometsi eest jäi seitse punkti, kümme lauapalli, kaks viga, neli pallikaotust, kaks vaheltlõiget ja üks blokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles