Näitlejannast elukaaslane on Klitško viinud viimse piirini

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere.
Hayden Panettiere. Foto: SCANPIX

Juba pikka aega on oodatud poksistaari Vladimir Klitško ja näitlejanna Hayden Pannettiere’i pulmi. Paaril on ka ühine tütar Kaya Evdokia Klitško, kuid pulmi ei paista kusagilt.

Paar on kihlatud ja esialgu plaaniti pulmad veidike edasi lükata, kuid nüüd soovib Klitško juba pikemat aega abielluda. Poksistaari õnnetuseks pole Panettiere aga asjast huvitatud. Ajakirja OK! teatel on ukrainlane praegusest olukorrast ülimalt frustreerunud.

«Vladimir Klitško on väga frustreeritud. Nad on juba mitmeid kordi kuupäeva kokku leppinud, kuid Hayden mõtleb jälle ümber või tuleb töö vahele,» rääkis paarile lähedal seisev allikas.

Väidetavalt soovib 26-aastane näitlejanna abielu vältida, kuna ta tahab keskenduda enda karjäärile ja lapsele. «Karjääri ja lapse kasvatamise kõrval ei ole tal väidetavalt aega, et pulmi planeerima hakata,» lisas allikas.

Ajakirja OK! teatel soovib Klitško peagi saada enda kihlatuga ka teist last.

Vladimir Klitško. Foto:
Vladimir Klitško. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles