Müncheni Bayerni suvine suurost taas alkoholiga pahuksis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arturo Vidal Müncheni Bayerni särgis.
Arturo Vidal Müncheni Bayerni särgis. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi tänavuse suve suurost Arturo Vidal jõudis taas purjutamise tõttu leheveergudele. Suvise Copa America ajal sõitis Vidal purjus peaga puruks enda uhke Ferrari, kuid toona talle koondise poolt andestati. Praegu on Tšiili koondis kogunenud eelseisvaks sõpruskohtumiseks Paraguay’ga ning taas on Vidalil napsutamisega probleeme.

Tšiili meedia teatel saatis koondise peatreener Jorge Sampaoli poolkaitsja koondise juurest minema, kuna Vidal saabus võistkonna laagrisse joobetunnustega.

Esmalt oli Sampaoli saatnud Vidali enda tuppa välja magama ja hiljem teatas juhendaja, et ta annab mehele veel viimase võimaluse. Viimane võimalus tähendab väljaande El Mercurio teatel seda, et eelseisvast maavõistlusmängust Paraguay’ga jääb Vidal kõrvale ja praegu saadeti ta Saksamaale koduklubi juurde tagasi.

Tšiili jalgpalliliit andis ametlikus pressiteates teada, et Vidal läks isiklike probleemide tõttu Saksamaale tagasi.

Bayern maksis sel suvel 28-aastase poolkaitsja eest Torino Juventusele umbes 40 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles