Enesekindel Pehrsson: selja taga on fantastiline nädal, läheme Leedut võitma

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tunnistas tänasel pressikonverentsil, et mängijad on heas vormis ning läinud nädalasse jääb ka koondise viimase pooleteise aasta parim treeningsessioon. Homsest EM-valikmängust Leedu vastu minnakse võtma kolme punkti.

«Selja taga on fantastiline koondisenädal. Kokku saame mänguks valmistuda kuue päeva jooksul,» ütles Pehrsson. Esmaspäeval tegeles Eesti koondis ründemängu lihvimisega ning mängijate jaoks oli tegemist rohkem taastava treeninguga. Teisipäeval said mehed vaba päeva, et kolmapäevaks maksimaalselt valmis olla. «Kolmapäevane treening oli koondise viimase pooleteise aasta parim. Tegelesime ründefaasiga ning ka sellega, mida teha palli kaotamise puhul. Mängijad on heas vormis ning tõeline luksus on olnud nendega töötada,» selgitas Pehrsson.

Mis tegi sellest sessioonist sedavõrd erilise? «Ikka mängijad. Nagu ma juba varem olen öelnud, on meil koos parimad võimalikud mehed ning nad on tõesti heas vormis. Palliga mängides hakkavad asjad reaalselt juhtuma, näha on enesekindlust. Oleme Leeduga mänguks valmis ja läheme kolme punkti järele.»

Homses kohtumises tavapärasemest ründavamat koosseisu aga oodata ei ole. «Me läheme alati ründavalt mängima. Kuna mängijad on heas vormis, siis suudetakse asju kiiremini teha ning seda ka ründefaasis. Meie ründajad suudavad väravaid lüüa,» ütles enesekindel peatreener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles