Chelsea oli lähedal jalgpalliajaloo ühele suurimale tehingule

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba Torino Juventuse särgis.
Paul Pogba Torino Juventuse särgis. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi oli sel suvel lähedal jalgpalliajaloo ühele suurimale tehingule, kuid mängija vastuseisu tõttu jäi see ära.

Mitmete suurklubide huviorbiidis olev Prantsusmaa koondise poolkaitsja Paul Pogba tulevik on olnud pidevalt küsimärgi all, kuid praegu jätkab mees Torino Juventuses. Chelsea oli valmis Pogba eest maksma 88 miljonit eurot ja seejuures oli Juventus samuti tehinguks valmis, lõpuks otsustas Pogba aga ise Torinosse jääda, kirjutab La Gazetta dello Sport.

Kuna järgmisel suvel toimub jalgpalli EM-finaalturniir Prantsusmaal, siis soovib Pogba väidetavalt suurturniiri eel teenida regulaarselt mänguaega ja seda juba tuttavas keskkonnas. Lisaks on mehe teenete vastu huvi tundmas FC Barcelona, kes sel suvel enda ridadesse uusi mehi keelu tõttu lisada ei saanud.

Pogba tehing oleks olnud seejuures läbi aegade üks suuremaid ja rohkem on makstud vaid Gareth Bale’i, Cristiano Ronaldo ja Luis Suareze eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles