Koondislased pressikonverentsil: oleme piisavalt tugevad, et võita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondislased Karol Mets ja Ken Kallaste tunnistasid tänasel pressikonverentsil, et homme Leeduga peetava EM-valikmängu eel ollakse heas vormis.

Magnus Pehrssoni sõnul jäi selja taha väga hea koondise laager ning eriliselt tõstis ta esile kolmapäevast kogunemist, mis oli rootslase sõnul viimase pooleteise aasta parim. Ka Metsa sõnul toimis kõik hästi: «Suutsime täita treeneri antud ülesandeid. Meil olid seal omad nüansid, kus kohas me tahaks vastast haavata ja ma arvan, et mõnel puhul need toimisid küllaltki hästi, eriti, kui ka peatreener nii arvab,» rääkis Mets.

Mängija ise on heas vormis ning tema sõnul iganädalane mänguprantika Norra kõrgliigas on teda ensekindlamaks muutnud. «Ma loodan, küll et olen nüüd harjunud kiirema tempoga mängima ning ka enesekindlus on kasvanud.»

Ken Kallaste sõnul Eesti liiga suuri riske võtma ei hakka, vähemalt mängu eel sellist plaani ei ole. «Riske võtta? Eks see selgub mängu käigus. Taga tahame nulli lüüa ja ees ära lüüa. Kui vaadata tabelit, siis on meil kolme punkti vaja,» ütles ta. «Kui vaadata trenne, siis on näha, et poisid on isu täis. Meil on väga heas vormis ründefaasi mängijad, kes löövad trennis palju väravaid. Vastaste nõrk koht on teada, kuid Eesti on nii tugev meeskond, et homme võtame selle mängu ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles