Eesti parim naisvõrkpallur vahetab koduklubi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok parima naismängija auhinnaga.
Anu Ennok parima naismängija auhinnaga. Foto: Tairo Lutter

Eesti naiste võrkpallikoondise nurgaründaja Anu Ennok vahetab koduklubi, siirdudes Soomest Šveitsi liigasse.

Viimastel aastatel Eesti parimaks mängijaks valitud Ennok pallis viimased kolm aastat Soome tugevaimas naiskonnas Salo LP Viestis, kus sai eelmisel hooajal ka Meistrite liiga kogemuse.

«Tahtsin vaheldust, sai kolm aastat oldud ka Soomes, tekkis teatud väsimus,» sõnas võrkpallur, kes on juba kolm nädalat uue klubi Sm'Aesch Pfeffingeni juures treeninud ja hindab naiskonna taset korralikuks. Lisaks eestlannale on välismängijatest tiimis neli brasiillannat ja üks lätlanna.

«Klubi tahab liigas medalit võita, peale leegionäride on meil noored ja andekad kohalikud mängijad. Neid peab liigamängudes väljakul olema vähemalt kaks,» ütleb ta. «Trennid kestavad kaua – tavaliselt kaks ja pool tundi ja on raskemad ja huvitavamad kui Soomes. Treener on väga detailne, mängijatega tegeletakse positsioonide kauba, analüüsitakse palju,» räägib Ennok.

Lisaks koduliigale osaleb klubi ka CEV Challenge Cupi sarjas. «Sealt saab veel korralikke mänge juurde,» on sportlane rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles