Leedu peatreener: Eesti tugevuseks on meeskonnamäng

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu koondise peatreener Igoris Pankratjevas (vasakul) ja mängija Saulius Mikoliunas
Leedu koondise peatreener Igoris Pankratjevas (vasakul) ja mängija Saulius Mikoliunas Foto: Liis Treimann

Homme Lillekülas Eestiga kohtuva Leedu jalgpallikoondise peatreeneri Igoris Pankratjevase sõnul on Eesti koondise peamiseks tugevuseks meeskonnamäng.

«Tuleb keeruline mäng raske vastasega,» ütles Leedu peatreener. «Eesti on pikalt kokku mänginud koondis, kelle tugevuseks on meeskonnamäng. Teil on küll paar võtmemängijat, kuid kõik mehed tunnetavad üksteist hästi.»

Möödunud aasta oktoobris toimunud EM-valikmängus kaotas Eesti võõrsil Leedule 0:1. «Selle ajaga pole Eesti palju muutunud. Agressiivne ja kompaktne koondis, kes suudab ka rünnata. Oleme vastaste mängu piisavalt analüüsinud ning teame Eesti nõrku kohti,» ütles Pankratjevas.

Oktoobris eestlaste võrku sahistanud Saulius Mikoliunase sõnul saab otsustavaks see, kes rohkem võita tahab. «Peaks tulema võrdne mäng, kus võidab näljasem meeskond,» ütles koos Artur Kotenkoga Valgevenes Saligorski Šahtjoris profileiba teeniv mees. «Eks me Kotenkoga lõõpisime ka. Tema arvates võidab Eesti, mina vaidlesin aga vastu. Otsustavaks saavad pühendumus ja võidunälg.»

Eesti ja Leedu mäng algab laupäev kell 19 Lilleküla staadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles