Võidukas Kontaveit: jäin oma mänguga väga rahule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiril kolmandas ringis 6:2, 3:6, 6:0 ameeriklannast Madison Brengle'ist jagu saanud ning esmakordselt suure slämmi turniiril teise mängudenädalani jõudnud Anett Kontaveit ütles pärast mängu, et esimest korda suurturniiril nii kaugele pääsemine valmistab talle suurt rõõmu.

«Tõepoolest, ma pole varem kunagi nii kaugele jõudnud, vähemalt mitte täiskasvanute seas,» ütles Kontaveit, kes mängis kolm aastat tagasi US Openi noorteturniiri finaalis. «Väga eriline tunne, suur tänu kõigile toetamast! Püüdsin olla agressiivne ja see toimis. Olen väga õnnelik selle üle, kuidas mängisin, ning edasipääsu üle,» lausus Kontaveit pärast kohtumist platsil antud kiirintervjuus.

16 parema seas läheb Kontaveit vastamisi endise maailma esireketi, praegu edetabelis 23. kohal oleva ameeriklanna Venus Williamsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles