Maailma seitsmes mees saadeti US Openil reketeid pakkima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Ferrer.
David Ferrer. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniir sai läbi maailma seitsmenda reketi David Ferreri jaoks, sest hispaanlane kaotas kolmandas ringis 6:7 (6), 6:4, 3:6, 1:6 prantslasele Jeremy Chardyle (ATP 27.).

Maailma esireket Novak Djokovic oli 6:3, 7:5, 7:5 parem itaallasest Andrea Seppist, kümnenda asetusega Miloš Raonic jäi aga 2:6, 6:7 (4), 3:6 alla hispaanlasele Feliciano Lopezile. Turniiriks 14. asetuse saanud belglane David Goffin võitis hispaanlase Roberto Bautista Aguti vastu kaks esimest setti 6:2 ja 7:5, kuid kaotas kolmanda 3:6 ja oli neljandas taga 1:3, kui pidi andma loobumisvõidu.

Turniiri mullune võitja Marin Cilic oli viies setis 6:7 (5), 7:6 (1), 6:3, 6:7 (3), 6:1 üle kasahhist Mihhail Kukuškinist. Jo-Wilfried Tsonga alistas aga 6:3, 7:5, 6:2 ukrainlase Sergei Stahhovski.

Naiste esireket Serena Williams loovutas kaasmaalanna Bethanie Mattek-Sandsi vastu avaseti 3:6, ent võitis kaks järgmist 7:5 ja 6:0. Kanadalanna Eugenie Bouchard alistas põnevas ja kõrgetasemelises mängus 7:6 (9), 4:6, 6:3 Dominika Cibulkova.

Seni on nii meeste kui ka naiste seas selgunud neli kaheksandikfinaalide paari. Ülejäänud kolmanda ringi kohtumised peetakse Eesti aja järgi täna õhtul ja ööl vastu homset.

Meeste üksikmäng:

Novak Djokovic - Roberto Bautista Agut

Feliciano Lopez - Fabio Fognini

Benoit Paire - Jo-Wilfried Tsonga

Marin Cilic - Jeremy Chardy

Naiste üksikmäng:

Serena Williams - Madison Keys

Venus Williams - Anett Kontaveit

Kristina Mladenovic - Jekaterina Makarova

Roberta Vinci - Eugenie Bouchard

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles