Galerii: Nadal kaotas US Openi kolmandas ringis enneolematul moel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

US Openi võistluspäeva lõpetasid haarava maratonmatšiga endine maailma esireket Rafael Nadal ja itaallane Fabio Fognini, viiesetilisest heitlusest väljus võitjana Fognini.

Nadal võitis kaks esimest setti 6:3 ja 6:4 ning oli kolmandas setis servimurdega peal, kuid Fognini võitis seti siiski 6:4 ning ka kaks järgmist 6:3 ja 6:4. Viimases setis murdis Fognini seejuures korduvalt Nadali servi, kuid hispaanlane suutis mitu korda järjest servimurdega vastata. Viimane sõna jäi siiski maailma edetabelis 32. kohal olevale Fogninile. Kohtumine kestis 3 tundi ja 46 minutit.

Edetabelis kaheksandal kohal oleva Nadali jaoks oli tänase lüüasaamise näol tegemist karjääris esimese korraga, kus ta on kaotanud suure slämmi turniiril mängu, olles settidega 2:0 ees. Senised 151 mängu oli hispaanlane niisugusest eduseisust alati võitnud.

Fognini läheb 16 parema hulgas vastamisi hispaanlase Feliciano Lopeziga, kes alistas kolmes setis 10. asetusega Miloš Raonici.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles