Ferrari tiimibossi suu vajus lahti: see ei saa olla Kimi

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (paremal) ja Maurizio Arrivabene.
Kimi Räikkönen (paremal) ja Maurizio Arrivabene. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna juht Maurizio Arrivabene sai suure üllatuse osaliseks, kui nägi Kimi Räikköneni käitumist sel nädalavahetusel peetava Monza GP eel.

Arrivabene, Räikkönen ning Sebastian Vettel kohtusid neljapäeva õhtul fännidega ning soomlane üllatas Arrivabenet sellega, et kirjutas heatujuliselt tervelt pool tundi poolehoidjatele autogramme ning tegi nendega koos pilti. Reedesel pressikonverentsil naeris tiimiboss, et Räikkönen püstitas ilmselt isikliku rekordi ega kibelenud seejuures sugugi lahkuma.

«Rääkisime temaga ja ütlesin: tean, et sa oled mõnus mees ning just seetõttu peavadki fännid sinust lugu. Aga kui kohtud tifosidega (Ferrari fännid – toim), pead autogramme andma, poolehoidjaid tervitama ja ehk isegi nendega juttu puhuma,» kirjeldas Arrivabene. «Ta tegi täpselt seda ja hakkasin mõtlema, kas midagi on lahti...? Muidugi valmistas see mulle rõõmu, aga ikkagi imestasi. Ütlesin, et see ei saa ju Kimi olla, see on teisik või üldse mingi teine mees,» lõõpis Arrivabene.

Monza ringrajal peetava Itaalia GP ajasõit peetakse täna pärastlõunal Eesti aja järgi kell 15, võidusõidule antakse start homme start samal kellaajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles