Ilves teenis kahevõistluse suvises GP-sarjas taas punktilisa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Tairo Lutter

Eile hilisõhtul peeti Saksamaal Oberstdorfis kahevõistluse suvise GP-sarja kolmas etapp, mille Kristjan Ilves lõpetas 24. kohaga, teenides sellega teised järjestikused GP-sarja puntkid. Kaotust võitjale Johannes Rydzekile kogunes 1.54,8.

Suusahüppevoorus mõõdeti Ilvese õhulennu pikkuseks 125 meetrit, millega ta hoidis enne murdmaarajale minekut 14. kohta. Kaotust liidrile Akito Watabele Jaapanist oli 1.22. Rullirajal näitas Ilves päeva 35. sõiduaega ning lõpetas 24. kohaga. Hüpete kolmandalt kohalt tõusis võitjak Johannes Rydzek Saksamaalt, talle järgnesid Watabe ja Mario Seidl Austriast.

Ilvese sõnul on sellega suvine GP-sari tema jaoks lõppenud ning viimasel etapil ei osaleta. «Oli tore saada kinnitust, et liigume õiges suunas ja oleme oma suviste treeningutega astunud mõlemal alal sammukese edasi,» lisas Ilves.

Eile teenitud punktidega on Ilvesel koos 21 punkti, millega hoiab ta jätkuvalt suvises GP-sarjas 25. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles