Kultuuriminister Riiast: adrenaliin hakkab vaikselt kerima

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar
Indrek Saar Foto: Peeter Langovits

Kultuuriminister Indrek Saar on samuti Riias peetaval korvpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril Eesti koondisele kaasa elamas.

Saar mängib ise hobikorras samuti korvpalli ja on Riigikogu meeskonnaga nii Läti kui Leedu poliitikute esindusest jagu saanud. «Loodan, et see on hea enne ka rahvusmeeskonnale, et ka poliitikud võivad eeskujuks olla. Meie oleme kaheksa aastat järjest selle tiitli ära toonud,» sõnas täna lõuna ajal Eesti fännitelgis viibinud Saar.

«Ikka on eriline tunne, Eesti mänge oodates ja vaadates on väike värin sees ja adrenaliin hakkab vaikselt kerima,» ütles ta eesootava turniiri kohta. «Tahaks muidugi, et kohe esimesest mängust saaks hea emotsiooni. Arvan, et meil on edasipääsuks oma võimalused olemas ja olen optimist.»

Saar plaanib vaadata ära kaks esimest mängu ja siis vahepeal tuleb Eestis tööasju ajada. «Tahan põhimõtteliseks vastasseisuks Lätiga tagasi jõuda,» lisas minister. Eesti ja Läti kohtuvad viimases mängus neljapäeval

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles