Wayne Rooney unistab MM-tiitlist

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Scanpic

Wayne Rooney ei ole rahvuskoondisega suurt edu saavutanud. Siiski loodab Rooney, et Inglismaa koondis leiab uue hingamise. 

Wayne Rooney on rahvuskoondise eest löönud 48 väravat ja jääb sellega alla vaid Sir Bobby Charltonile, kelle arvel on 49 tabamust. Täna õhtul kohtutakse San Marinoga ning Rooneyl avaneb hea võimalus tõusta Inglismaa koondise ajaloo parimaks väravakütiks, vahendab The Mirror.

29-aastase ründaja sõnul on paljudel inimestel teda aga raske 1966. aastal maailmameistriks kroonitud Sir Bobby Charltoniga võrrelda. «Loevad võidetud tiitlid,» lausus Rooney. «Sir Bobby Charlton tegi seda ja ma loodan, et ka minul õnnestud selline edu saavutada.»

«Paari aasta eest väideti et Messi ei ole Maradona, sest ta pole MM-tiitlit,» lisas ta. «Minu arvates on aga Messi parem mängija kui Maradona. Jalgpall aga on juba kord selline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles