Jämsä: hakkasin juba poodiumil seismise tunnet unustama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä (esiplaanil).
Andrei Jämsä (esiplaanil). Foto: Liis Treimann

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo võitsid Prantsusmaal Aiguebelette’is peetaval sõudmise MMil pronksmedali. MM-medaleid silmas pidades tõusis kõige pikema pausi järel poodimule Jämsä, kes viimati võitis MM-medali üheksa aastat tagasi.

«Olen väga õnnelik. Arvan, et tunne on sama hea nagu esimesel korral. Hakkasin juba poodiumil seismise tunnet unustama,» muigas Jämsä, kellel on nüüd kodus kolm MM-pronksi.

Jämsä sõnul oli finaal isegi poolfinaalist rahulikum ja õnnestus teha hea sõit. «Plaani järgi pidime 600 m enne lõppu kiirendama. Täna oli sõit natuke vaiksem. Pidin vast kaks korda teisi ergutama,» märkis Jämsä.

Nüüd seisab neljapaadil ees ettevalmistus järgmisel aastal peetavateks Rio de Janeiro olümpiamängudeks. «Eks ikka leiab midagi, mida parandada. Tuleb teha nii, et olümpiaks oleks elu vorm,» lisas Jämsä.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles