Siim-Sander Vene: loodetavasti on nüüd esimene pinge maas

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (paremal) Eesti - Tšehhi mängus.
Siim-Sander Vene (paremal) Eesti - Tšehhi mängus. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis alustas EM-finaalturniiri nukra 57:80 kaotusega Tšehhile. Juba esimene poolaeg kaotati 24:43 ja teisel poolajal oldi vahepeal miinuses ligi 30 punktiga. Eesti resultatiivseimana 18 punkti toonud Siim-Sander Vene ütles pärast kohtumist, et eestlased peavad hakkama mänge paremini alustama.

«Peame kohtumiste alguses paremad olema ja see kehtib ka nende kohta, kes pingilt tulevad. Nad peavad meile energiat andma. Päris mängu algus oli ju okei, aga pärast viite minutit eksisime järsku kergetel visetel, nemad panid vastupidi mõned raskemad sisse,» sõnas Vene.

«Ma ei tundnud, et me oleks läbi põlenud. Tšehhi oli meie jaoks päris hästi ette valmistunud. Meil oli kohati päris totraid pallikaotusi ning jamasime rünnakuid ära. Ega siin midagi nutta pole, loodame, et nüüd on meil esimene pinge maas. Tuleb edasi võidelda,» lisas ta.

Homme kohtub Eesti kell 15.30 Belgiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles