Hunt murdis end Bengalsi põhihooaja koosseisu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (99).
Margus Hunt (99). Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengalsi ameerika jalgpalli klubi teatas 53-mehelise põhihooaja koosseisu ning sinna kuulub ka alles augustis vigastusest paranenud Margus Hunt.

Äärekaitsjatena ehk defensive end’idena anti üles viis meest: Carlos Dunlap, Michael Johsnon, Wallace Gilberry, Will Clarke ja Hunt. Suve jooksul arutleti palju, kas Benglas läheb põhihooajale vastu nelja või viie äärekaitsjaga, kuid nüüd otsustati viie kasuks.

Aprillis vigastas Hunt jõusaalis rassides selga ning tema hooajaeelne ettevalmistus jäi lünklikuks. Kui meeskond juuli viimastel päevadel treeninglaagriga alustas, siis pandi Karksi-Nuia mees vigastatute nimekirja ning esimeses hooajaeelses kontrollmängus Hunt kaasa teha ei saanudki. Järgmised kolm kohtumist käis endine kettaheitja ka väljakul ning sai kirja ka ühe sack'i ehk murdis maha vastase mängujuhi.

Cincinnati Benglas kohtub põhihooaja avamängus 13. septembril Oakland Raidersiga. Hundi jaoks algab Bengalsi ridades kolmas hooaeg ning tänavu teenib ta 1 001 209 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles