Suvebiatloni sprindikuninga ja -kuninganna tiitlid rändasid Lätti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: SCANPIX

Ele algasid sprindietapiga Eesti lahtised meistrivõistlused suvebiatlonis. Heitlikes ilmaoludes peetud võistlustel läks meeste arvestuses esikoht Eestist välja, 10 km pikkuse sprindi võitis ajaga 24.17 Andrejs Rastorgujevs (LAT). 58 sekundit hiljem ületas finišijoone koondislane Roland Lessing, pronksmedali sõitis ajaga 25.52 välja Kauri Kõiv.

Esimestena rajale saanud Martin Remmelg, Eno Vahtra ja Kauri Kõiv tulid tiiru üsna väikeste vahedega ning pidid kõik minema ka ühele trahviringile. Puhtalt väljus esimesest ringist aga tänase päeva neljas mees, Jan Treier, mis andis talle esimeses ringis teiste ees kindla eelise. Päeva kiireim mees, Rastorgujevs sai esimesest tiirust ühe trahvi, kuid tänu võimsale sõiduajale ja teises tiirus puhtalt laskmisele, oli ta tänase päeva kiireim mees rajal jättes eestlaste saagiks hõbe- ja pronksmedalid.

Naiste arvestuses tõi 7,5 km pikkune distants tulise finišiheitluse, millest väljus võitjana lätlanna Baiba Bendika, kes sai kirja aja 23.25. Hõbemedalile tuli kazahhitar Olga Poltoranina, kaotus võitjale 00.17. Parima eestlannana sai pronksmedali ajaga 23.48 kaela koondislane Kadri Lehtla. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles