Dmitrijevi asemel sõitis koondisega Sloveeniasse Antonov

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev (vasakul) kohtumises Leedu vastu.
Aleksandr Dmitrijev (vasakul) kohtumises Leedu vastu. Foto: Toomas Tatar

Eesti jalgpallikoondis peab teisipäevases EM-valikmängus Sloveenia vastu hakkama saama Aleksandr Dmitrijevita, kuna eile Leedu vastu saadud kollane kaart oli talle käimasolevas valiksarjas kolmas ja seega tuleb tal järgnev matš vahele jätta.

Dmitrijevi asemel kaasati koondisesse FC Levadia poolkaitsja Ilja Antonov, kes on viimasel ajal hädas olnud vigastusega. Antonov sai vigastada 10. juuli kohtumises FC Infoneti vastu, kui ta murdis kaks varvast. Trauma tõttu jäi ta välja ka peatreener Magnus Pehrssoni esialgsest valikust.

Eilse mängu järel märkis Pehrsson, et ei kutsu vähese mängupraktikaga Antonovit koondise juurde, kuid täna hommikul lendas mees siiski meeskonnaga Sloveeniasse. Pehrssoni otsus on igati loogiline, kuna eilses matšis Leedu vastu ei olnud eestlastel pingilt võtta ühtegi puhast keskpoolkaitsjat. Dmitri Kruglov on viimasel ajal küll ka seda rolli täitnud, kuid lõpuks otsustas peatreener siiski mängupäevaks enda valikuvõimalusi suurendada.

Veidike mängupraktikat Antonovil siiski jalgades juba on, kuna neljapäeval käis ta esiliigas FC Levadia duubelmeeskonna eest väljakul. Tallinna Kalevi vastu tegi Antonov kaasa terve kohtumise.

Sloveenia ja Eesti EM-valikmäng algab teisipäeval Mariboris Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles