Kirt: tulemus võttis käed ja jalad värisema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt pühapäevasel odaviskevõistlusel, kus visati Eesti kõigi aegade teine ja neljas tulemus
Magnus Kirt pühapäevasel odaviskevõistlusel, kus visati Eesti kõigi aegade teine ja neljas tulemus Foto: Albert Truuväärt

Kohilas toimuval heitjate seeriavõistlusel püstitas Magnus Kirt isikliku rekordi, saates oda 86.65 meetri kaugusele. Odaviskaja sõnul pani nii võimas tulemus tal käed ja jalad värisema. 

«Tulemus oli mulle väga suureks üllatuseks,» lausus Kirt. «Alguses see isegi natuke hirmutas, sest ma arvasin, et olen võimeline viskama 83 meetri ehk olümpiamängude normi kanti.»

Odaviskaja rääkis, et ta ise katset väga hästi ei näinudki. «Kukkusin viske järel maha ja ega ma väga hästi ei oda lendu ei näinud,» ütles Kirt. «Publiku reaktsioonist võisin arvata, et vise oligi olümpiamängude normile lähedal.»

Viske järel ilmus tabloole aga 86.65 ning Kirti sõnul oli see lihtsalt uskumatu. Nii otsustas odaviskaja järgmistest katsetest loobuda. «Tulemus tõmbas käed ja jalad värisema ja väga raske oleks olnud teist head katset teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles