Eesti koondislased: meie mäng on kehv, aga üritame edasi võidelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondise mängujuht Sten Sokk.
Eesti korvpallikoondise mängujuht Sten Sokk. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Eesti korvpallikoondislased ei tea, miks on EM-finaalturniiri alustatud niivõrd mannetute esitustega, et võitja on selgunud juba esimese poolaja järel. Eilses matšis Belgiaga isegi juba pärast 14 minutit, mil tabloo näitas Eesti poolt vaadates 9:37...

Mõlemas mängus meeskonna resultatiivseimaks kerkinud Siim-Sander Vene lootis pärast 57:80 kaotust Tšehhile, et probleem võiks olla lihtsalt totrates pallikaotustes ja esimese matši pinges. «Ega siin midagi nutta pole. Ehk on nüüd esimene hurraa või pinge möödas. Proovime veidi innustust saada ja edasi võidelda,» ütles Vene laupäeval. Kahjuks tehti 24 tunni pärast uskumatult nigel algus ega leitud Belgia vastu mingit rohtu.

«Kui ma teaks vastust küsimusele, mis meid painab, siis selliste seisudega poleks need mängud lõppenud. Aga meil pole vabandusi, sest meie mäng oli mõlemal juhul lihtsalt halb. Ei saa öelda, et me tulime mängule ilma plaanita, sest vastased on erinevad ja seega ka meie taktika. Me pole leidnud loogilisi viskeid. Hea küll, mõned oleme saanud, aga need pole sisse läinud. Ma ei ütleks, et väga närvis või pinges oleksime, lihtsalt pole oma mängu üles leidnud,» püüdis Eesti kapten Kristjan Kangur nigelatele esitustele selgitust leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles