Kontaveit: turniiriga võib ainult rahule jääda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveidi ja Venus Williamsi neljanda ringi kohtumine US Openil.
Anett Kontaveidi ja Venus Williamsi neljanda ringi kohtumine US Openil. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiril suurepärast mängu näidanud Anett Kontaveidi (WTA 152.) jaoks sai turniir läbi neljandas ringis, kus ta jäi 2:6, 1:6 alla kogenud ameeriklannale Venus Williamsile (WTA 23.).

Kontaveidi ja Williamsi kohtumine leidis aset US Openi peaareenil. Enne seda matši oli eestlanna teeninud põhiturniiril aga kolm võitu, mis olid üldse tema esimesteks võitudeks suure slämmi turniiridelt.

«Kindlasti oli väga hea meel mängida suurel staadionil. Sain väga palju kogemust. Kogu turniirga võib ainult rahule jääda. See turniir jääb kindlasti mälestuseks, millele vaatan positiivselt tagasi,» rääkis Kontaveit Williamsi käest saadud kaotuse järel ETV-le.

«Tänane oli minu jaoks suurepärane kogemus. Venus, väga hästi mängitud. @usopen kohtume järgmisel aastal,» kirjutas nüüd kodutee ette võttev Kontaveit pärast kohtumist Twitterisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles