Postimees korvpalli EMil: Läti peatreener: mängisime südamega

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti - Tsehhi.
Läti - Tsehhi. Foto: Tairo Lutter

Riias peetava korvpalli EMi D-alagrupis alistas Läti 72:65 Tšehhi, mis tähendab, et nii Lätil, Tšehhil, Leedul kui Belgial on nüüd kirjas kaks võitu ja üks kaotus.

Läti peatreener Ainars Bagatskis ja ka mängijad rõhutasid, et mängiti südamega. «Mulle mängijana on olulisim, et meeskond mängis südamega ja andsime endast kõik. Meie grupp on väga tihe, seda näitas Leedu kaotus Belgiale,» sõnas tagamees Janis Blums. «Tähtis oli distsipliini hoida ja nende kiirrünnakuid pidurdada ning mehed näitasid sisu,» lisas Bagatskis.

Kaspars Berzins kordas vana tõde: «Mängida tuleb kõik 40 minutit ja täna me seda suutsime. Tšehhi võimekus kiirünnakud lahendada on uskumatult hea ja nende kiirete pidurdamine oli enne kohtumist meie peamine eesmärk. Suutsime selle täita.»

Tšehhil juhendaja Ronen Ginzburg tõi välja kehvapoolse visketabavuse. «Kui viskad vabaviskeid 24 11, siis on raske võitu loota. Samuti eksisime lihtsatel visetel ja sinna taha see mäng läks,» leidis ta.

Viimases D-grupi mängus kohtuvad täna õhtul seni võiduta olevad Eesti ja Ukraina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles