Arusaar kaotas maadluse MMil teises ringis leedukale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Arusaar.
Ardo Arusaar. Foto: Toomas Tatar

Las Vegases toimuvatel maadluse maailmameistrivõistlustel pidi Ardo Arusaar kreeka-rooma maadluses kaalukategoorias kuni 98 kg tunnistama teises matšis leedulase Vilius Laurinaitise 4:0 paremust ning sai MMil 18. koha.

Avamatšis oli Arusaar alistanud 5:2 Kõrgõzstani esindaja Beksultan Mahhamadžanovitš Mahmudovi. Kuldmedali võitis selles kehakaalus armeenlane Artur Aleksanjan, kes alistas finaalis 3:0 iraanlase Ghasem Golamreza Rezaei. Pronksi said ukrainlane Dimitri Timtšenko ja venelane Islam Magomedov. Laurinaitis kaotas veerandfinaalis bulgaarlasele Elis Gurile, kes jäi omakord pronksimatšis alla Magomedovile.

Eesti aja järgi täna õhtul alustab Las Vegases võistlemist ka kahekordne maailmameister Heiki Nabi (-130 kg). Kvalifikatsiooniringid algavad Eesti aja järgi kell 20.00, Nabi kohtumine on kavas C-matil 229. paarina. Eestlase esimene vastane on Gruusia maadleja Jakobi Kajaia, kes Euroopa Mängudel Bakuus saavutas 5. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles